جامعه زگیل تناسلی ایران

جامعه زگیل تناسلی ایران

جامعه زگیل تناسلی ایران

جامعه زگیل تناسلی ایران

جامعه زگیل تناسلی ایران

جامعه زگیل تناسلی ایران
جامعه زگیل تناسلی ایران برای حمایت و راهنمایی افرادی که به این بیماری مبتلا هستند ایجاد شده است. اطلاعات خودتان از بیماری و درمان ها را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید. به یکدیگر کمک کنید تا بر بیماری غلبه و اثرات ان را کاهش بدهید. اگر میتوانید کمک کنید از قسمت فرم تماس با ما در ارتباط باشید.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

واکسن زگیل تناسلی (hpv) – گارداسیل

شنبه, ۵ تیر ۱۳۹۵، ۰۸:۰۵ ق.ظ

واکس زگیل تناسلی با نام گارداسیل (HPV4)

در سال ۲۰۰۶، سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) استفاده از نخستین واکسنی را که به منظور پیش گیری از عفونت و با هدف اختصاصی گونه  های HPV ساخته شده بود، تأیید کرد. گارداسیل یک واکسن چهارظرفیتی همانندسازی شده است که با تشدید تشکیل پادتن  های خنثی  کننده  ی اختصاصی این این آنتی  ژن ها، در برابر عفونت با HPV نوع ۶، ۱۱، ۱۶ و ۱۸ از بدن محافظت می نماید. در مجموع، این واکسن در برابر آن گونه هایی از ویروس که مسئول ایجاد ۷۰% سرطان های دهانه  ی رحم، ۸۰% سرطان های مقعد، ۴۰% سرطان  های ناحیه خارجی تناسلی زنان و ۹۰% زگیل  های تناسلی هستند، تولید ایمنی می  نماید. هم چنین، نشان داده شده است که این واکسن از رشد ضایعات دیسپلاستیک پیش بدخیمی دهانه  ی رحم، مانند CIN درجه III/II/I، همانند زگیل های تحریک  کننده  ی سرطان در مقعد، ناحیه خارجی تناسلی زنان ، مهبل و آلت پیش گیری
می کند.


گارداسیل به طور استاندارد در ۳ دوز جداگانه پایه، و ماه های ۲ و ۶ ماه تزریق می شود. واکسیناسیون بیش ترین تأثیر را بر افرادی که قبلاً در معرض HPV نبوده  اند دارد و بنابراین، در ابتدا برای زنان جوان ۹ تا ۲۵ ساله که هنوز در معرض HPV قرار نگرفته  اند، پیشنهاد شد. گمان بر این است که این واکسن تا ۹۹% در پیش گیری از تشکیل زگیل  های تناسلی در این گروه مؤثر است. هم چنین، مدارک موجود نشان می دهد که گارداسیل برای زنان تا سن ۴۵ سالگی نیز می  تواند سودمند باشد، به شرط آن که تا آن سن دچار دست  کم به یکی از گونه های HPV مورد هدف واکسن (یعنی تیپ های ۶، ۱۱، ۱۶ و ۱۸ ویروس HPV) مبتلا نشده باشند. به نظر می رسد که این به دلیل توانایی گارداسیل در کاهش میزان عود مجدد عفونت های راجعه HPV یا ماندگار باشد، که با افزایش خطر پیش رفت بدخیمی همراه است. بنابراین ثابت شده است که گارداسیل در ایجاد دفاع در برابر ضایعات درجه  ی پایین و بالای مربوط به HPV گونه  های ۶، ۱۱، ۱۶ و ۱۸، همانند تسریع در کاهش شدید عوارض مرتبط با HPV و ابعاد بیماری، بسیار مؤثر است. آثار محافظتی گارداسیل تا ۵ سال پس از واکسیناسیون باقی می ماند و طی این مدت سطح ایمنی بدن نسب به بیماری کاهش نمی یابد. عوارض جانبی تجویز HPV4 خفیف و شامل بی حالی، تورم در موضع تزریق، سردرد، تهوع و تب است. اخیراً FDA استفاده ی درمانی از HPV4 را گسترش داده و شامل پسران و مردان جوان ۹ تا ۲۵ ساله نموده است. نشان داده شده که واکسن در مردان و زنان دارای اثر یکسان در پیش گیری از ابتلا به زگیل تناسلی و ایجاد واکنش درازمدت ایمنی است. هم چنین، مشخص شده که واکسن در کاهش پیدایش زگیل  های محرک سرطان های مقعد که مانند CIN با عفونت HPV همراه هستند، مؤثر است. افزودن مردان به استفاده  کنندگان از این واکسن دارای این فایده  ی جانبی نیز هست که پیدایش عفونت در زنان را با پیش گیری از انتقال ویروس و هدف  گیری مستقیم منبع آن، کاهش می دهد. کاهش بار HPV از طریق حذف بالقوه  ی مخزن لازم برای رشد و تکثیر ویروس، گام مهمی در حذف نهایی آن است. به علاوه، گزارش  های جمعیت  محور مهمی از کاهش زگیل تناسلی در جوامع واقعی، به خاطر پوشش فراگیر واکسیناسیون HPV، از استرالیا رسیده است که نه تنها کاهش در تناوب زگیل تناسلی در زنان با سن مناسب برای واکسیناسیون را نشان می دهد، بلکه ایجاد آثار محافظتی به وسیله ی ایمنی گروهی را در مردان دگرجنس  گرا تأیید می کند. با گذشت ۴ سال از آغاز برنامه  ی واکسیناسیون، اخیراً ناپدید شدن زگیل  های تناسلی در زنان و مردان زیر ۲۱ سال این جمعیت گزارش شده است.



سرواریکس (HPV2)
در پاییز ۲۰۰۹، FDA استفاده از واکسن همانندساز HPV دیگری (HPV2) را در زنان ۱۰ تا ۲۵ ساله تأیید کرد. مشخص شده که زنان واکسینه شده، پس از درمان زگیل تناسلی بسیار کم تر دچار بیماری  های متعاقب و مرتبط با HPV شده  اند. با وجودی که سرواریکس یک واکسن دوظرفیتی است که فقط روی گونه  های پرخطر ۱۶ و ۱۸ HPV هدف  گیری شده، از لحاظ دوزاژ و برنامه  ی تجویز شبیه HPV4 است. این دو گونه  ی سرطان زا غالباً با سرطان دهانه ی رحم، CIN درجه III/II/I و آدنوکارسینوما in situ همراهند. سرواریکس بر ضد گونه  هایی که معمولاً با زگیل های تناسلی همراهند، ایجاد ایمنی نمی کند.

03:25 03:25
Share the video

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Email

spaceplay / pause
qunload | stop
ffullscreen
shift + slower / faster
volume
mmute
seek
. seek to previous
126 seek to 10%, 20% … 60%

در پایان زگیل  های تناسلی خارجی در نتیجه  ی عفونت زمینه  ای HPV ایجاد می شوند و جزو شایع ترین بیماری های هستند که از طریق جنسی منتقل می گردند و اجتماعات را درگیر می کنند. فقط در آمریکا سالانه ۳ تا ۶ میلیون نفر به عفونت های دارای علائم دچار می شوند که تقریباً برابر با ۱% جمعیت فعال جنسی است. با وجودی که تقریباً ۱۲۰ گونه  ی متفاوت HPV وجود دارد، تقریباً ۹۰% آسیب  های زگیلی توسط عفونت با ویروس های نوع ۶ و ۱۱ ایجاد می شوند. این ها به دلیل پتانسیل بدخیمی محدود و پیش رفت نادرشان به سمت بدخیمی، در گروه گونه  های کم  خطر در نظر گرفته می شوند. در مقابل، زگیل  های مرتبط با گونه  های پرخطر ۱۶ و ۱۸ ممکن است به اشکال سرطان زا تغییر شکل دهند. به علاوه، عفونت با این گونه  ها با پیش رفت انواعی از آسیب  های سرطانی و پیش  سرطانی پیوند دارد.
روش های متفاوت درمانی وجود دارند، از درمان های موضعی گرفته تا جراحی و مداخله و تغییر وضعیت ایمنی، و این  ها می توانند با توجه به هزینه، مدت درمان، برنامه  ی دوزاژ و اثرات نامطلوبشان متفاوت باشند. تا امروز با توجه به اثرگذاری کلی و قدرت نابودسازی زگیل در کوتاه  مدت و درازمدت، روش درمانی منحصر به فردی که برتر از روش های دیگر باشد شناخته نشده است. انتخاب روش درمانی اغلب وابسته به نظر و تمایلات بیمار و همچنین ابعاد و گستردگی بیماری است. زگیل تناسلی و عفونت های HPV، با شیوع بالا و فقدان درمان مناسب، هم چنان یکی از نگرانی  های مهم بهداشت عمومی هستند. این حقایق بر اهمیت واکسیناسیون روتین HPV با HPV4 یا HPV2 تأکید دارد، که با پیش گیری از عفونت ویروسی و انتقال آن می تواند نقش مهمی در کاهش بار بیماری داشته باشد. منبع:

Current Update on the Treatment of Genital Warts
Valerie R Yanofsky, Rita V Linkner, David Pompei, Gary Goldenberg Disclosures
 

نظرات  (۴)

فرامرز حتمااا برو دکتر درمانش کن.ازمایش جدید بده همه اینارو بذار بگم چی کار کنی
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری

واکسن HPV ایرانی سال ۹۸ وارد بازار می‌شود

به گزارش فانا، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری  با اشاره به تولید واکسنHPV ایرانی در یکی از شرکت‌های دانش بنیان گفت: این واکسن دانش بنیان تولید شده است و اکنون مراحل نهایی برای ورود به بازار را طی می‌کند.معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اقدام یک فعال اجتماعی مبنی بر جمع آوری پول از مردم برای ساخت واکسن HPV بیان کرد: برای ساخت واکسن HPV نیازی نیست که از مردم پولی را جمع آوری کنیم، زیرا این شرکت تسهیلاتی در غالب وام از معاونت علمی و فناوری دریافت کرده است و به همین دلیل به پول احتیاج ندارد.

وی ادامه داد: این شرکت دانش بنیان طرح خود را به صورت کاملا موفق  و به کمک حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق‌های سرمایه گذار خطر پذیر پیش می‌برد.

ستاری ضمن تاکید بر اینکه واکسن اکنون ساخته شده و مراحل تست حیوانی را گذرانده است، اظهار کرد: درحال حاضر این واکسن در مرحله بالینی و تست انسانی قرار گرفته است و تنها باید تأییدیه‌های وزارت بهداشت را بگیرد تا به بازار عرضه شود.

واکسن HPV  طرح کلان ملی  است

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه واکسن HPV در غالب طرح کلان ملی از حدود چهار سال پیش در معاونت علمی و فناوری کلید خورده است، اظهار کرد: این طرح کلان ملی با حمایت معاونت علمی و فناوری و وزارت بهداشت در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اهمیت واکسن HPV گفت: طرح شرکت تولید کننده این واکسن، جزء طرح‌های کلان ملی است که به عنوان طرحی موفق به طور کامل مورد حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است.

ستاری با اشاره به اینکه فعالیت‌های مربوط به ساخت واکسن از سمت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به وزارت بهداشت سپرده شده است، اظهار کرد: تمام هماهنگی‌های مربوط به این موضوع از سمت وزارت بهداشت انجام خواهد گرفت و با توجه به آخرین نتایج، این واکسن در زمستان سال ۹۸به بازار عرضه خواهد شد و کار تجاری سازی واکسن در آن زمان آغاز می‌شود.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: وام‌هایی در غالب تسهیلات به این شرکت داده شده و نیازی نیست که بخواهیم برای ساخت این واکسن از مردم پولی جمع آوری کنیم و با توجه به طرح کلان ملی، از ساخت این واکسن حمایت خواهیم کرد.


٠٩:٤٨ - دوشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : 
یک فوق تخصص بیماری های عفونی؛

واکسن HPV عارضه ای ندارد/ارتباط ویروس با سرطان دهانه رحم

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران، در خصوص واکسن HPV ، اظهارداشت: در طب عفونی بر پیشگیری بیش از درمان تاکید می شود، مخصوصا در مورد ویروس HPV که در صورت انتقال به افراد دیگر، آنها را گرفتار کرده و قابل درمان هم نیست.

وی با بیان اینکه نوع ۱۶ ویروس HPV با سرطان دهانه رحم رابطه مستقیم دارد، خاطرنشان کرد: تزریق و مصرف این واکسن در تمام دنیا توصیه می شود و از دید یک متخصص عفونی ضرورت تزریق آن ثابت شده است، چراکه این بیماری درمان قاطعی ندارد.

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران درخصوص راه های انتقال ویروس HPV ، گفت: این ویروس در اثر تماس و اصطکاک با زگیل های ایجاد شده در نواحی تناسلی زن یا مرد منتقل می شود و معمولا از طریق تماس جنسی این اتفاق به وقوع می پیوندد، در موارد نادر در آرایشگاه هایی که بهداشت رعایت نمی شود، با استفاده از وسایلی که تماس مستقیم با ناحیه تناسلی دارد، مثلا حین اپیلاسیون و لیزر نیز ویروس می تواند منتقل شود.

محرز تصریح کرد: ویروس HPV با سرطان دهانه رحم ارتباط مستقیم دارد و در مواردی بروز سرطان در مردان نیز گزارش شده است.

فوق تخصص بیماری های عفونی خاطرنشان کرد: تزریق واکسن HPV برای تمام گروه ها بی خطر است و  زنان باردار و شیرده، پس از طی دوره بارداری و شیردهی می توانند این واکسن را دریافت کنند و بهتر است، مردان تا سن ٢٦ الی ٢٧ سالگی و زنان تا سن ٣٥ الی ٤٠ سالگی این واکسن را دریافت کنند، البته تزریق واکسن HPV به سن ازدواج یا آغاز فعالیت جنسی در افراد بستگی دارد و نمی توان عدد ثابتی ارائه داد، چراکه در برخی کشورها تزریق این واکسن از سن ١٢ سالگی در دختران آغاز می شود.

وی، شایعات به وجود آمده در فضای مجازی درخصوص داشتن عوارضی مانند ایجاد ناباروری در زنان و تضعیف سیستم ایمنی آنها به واسطه تزریق این واکسن را تکذیب کرد و گفت: واکسنHPV عارضه ای ندارد و اینگونه شایعه پراکنی ها در فضای مجازی منجر می شود، مردم حتی از زدن واکسن های معمول نیز خودداری کنند، باید گفت شایعات در این خصوص غیر علمی بوده و قطعا سلامت مردم را نشانه می گیرد، افرادی که شایعات این چنینی اشاعه می دهند، شاید غرض خاصی دارند. 

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران گفت: تنها ملاحظه ای که مردم باید انجام دهند، این است که بعداز تزریق واکسن یک ربع الی نیم ساعت در محل کلینیک یا درمانگاه بمانند و سریع راه نیفتند و این توصیه برای تزریق اکثر آمپول ها و واکسن ها وجود دارد. 

محرز با بیان اینکه مهمترین راه پیشگیری از انتقال ویروس HPV، استفاده از وسایل محافظت کننده حین رابطه جنسی است، افزود: رعایت نکات بهداشتی در امور روزمره، همچنین رابطه جنسی مطمئن و حفاظت شده و تزریق واکسن HPV از انتقال ویروس به بدن پیشگیری می کند و باید تاکید کرد در این بیماری، فقط پیشگیری موثرترین راه حل است، زیرا فعلا درمانی ندار

لینک‌گپ تلگرام  تجربه بیمارن زگیل تناسلی🎶نُتِ سلامت☕️

https://t.me/hpvav

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی